10 Jan, 2017

TALLER DE FORMACIÓ: COMUNICACIÓ I LIDERATGE

TALLER DE FORMACIÓ: COMUNICACIÓ I LIDERATGE

Què en sabem del lideratge actiu? Què hi té a veure la PNL(Programació Neurolíngüística)? Coneixem quines habilitats ha de tenir el directiu per motivar? Quins comportaments cal evitar i quins potenciar? Entenem les emocions en la comunicació?

Els resultats d’un projecte empresarial depenen en gran mesura de les aptituds i actituds de les persones que el dirigeixen i lideren. Motivar és una tasca que requereix atenció, perquè cada persona és diferent i percep les coses de maneres diferents.

Comunicar bé és una recepta d’èxit per al teu negoci!

Una bona comunicació i utilitzar eines com la PNL ens permet: • Millorar les nostres habilitats directives. • Assolir objectius personals i laborals • Liderar i motivar de manera efectiva en la gestió diària. • Evitar i reduir malentesos

Així doncs, aquest taller pretén fer reflexionar sobre de quina manera liderem i comuniquem, tot presentant eines i definint estratègies per reforçar les nostres habilitats directives.

Formadora: Sandra Ballell, consultora d’empresa i formadora especialista en gestió i desenvolupament de persones.

Dia i hora: Dimecres 18 de gener de 2017, de 9.30 a 12:00h

LLOC DE REALITZACIÓ El Centre – Eix de Negoci, Ctra. de Sils, 39, Santa Coloma de Farners

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS Per telèfon, al 972 80 71 00 Per correu electrònic, a info@centredenegoci.cat PLACES LIMITADES (segons ordre d’inscripció)

Tags: Comunicació, Lideratge