20 Sep, 2016

COMUNICACIÓ I LIDERATGE, EINES CLAUS A LA PETITA EMPRESA

COMUNICACIÓ I LIDERATGE, EINES CLAUS A LA PETITA EMPRESA

TALLER DE FORMACIÓ A L’HORA DEL CAFÈ COMUNICACIÓ I LIDERATGE, EINES CLAUS A LA PETITA EMPRESA

Lloret de Mar, 30 de setembre de 2016

Què en sabem del lideratge actiu? Què hi té a veure la PNL(Programació Neurolíngüística)? Coneixem quines habilitats ha de tenir el directiu per motivar? Quins comportaments cal evitar i quins potenciar? Entenem les emocions en la comunicació?

Els resultats d’un projecte empresarial depenen en gran mesura de les aptituds i actituds de les persones que el dirigeixen i lideren. Motivar és una tasca que requereix atenció, perquè cada persona és diferent i percep les coses de maneres diferents.

Comunicar bé és una recepta d’èxit pel teu negoci!

Així doncs, una bona comunicació i utilitzar eines com la programació neurolingüística ens permet: Millorar les nostres habilitats directives. Assolir objectius personals i laborals Liderar i motivar de manera efectiva en la gestió diària. Evitar i reduir malentesos

Per això, aquest taller pretén reflexionar sobre quina manera liderem i comuniquem, tot presentant eines i definint estratègies per reforçar les nostres habilitats directives.

Formadora: Sandra Ballell, consultora d’empresa i formadora especialista en gestió i desenvolupament de persones. Dia i Hora: Divendres 30 de setembre de 15:00 a 17:00 hores

LLOC DE REALITZACIÓ Escola d’Adults de Lloret C/ Torrentó, 17310 Lloret de Mar

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS Telèfon: 972 349 715 22-24 Places limitades Gratuït

Descarrega pdf aquí.