18 dic, 2018

Escriure em fa pensar

Fa temps que em volta la idea d’escriure.

Estudiosos diuen que escriure és l’activitat més semblant a pensar. Escriure m’ha ajudat i m’ajuda a organitzar les idees, i a consolidar i a memoritzar el coneixement. De joveneta que he estudiat així, resumint i reproduint els apunts. Tinc el costum de portar sempre a la meva bossa algun paperet, alguna llibreteta on fer-hi anotacions del que recullo, escolto, llegeixo o sento que per a mi em ressonen interessants.

Recordo molt bé sentir la responsabilitat. Va ser just acabada la carrera. Era la primera vegada que representava a la firma en un assessorament professional. "Revisa el seu històric i recull algunes propostes en un informe i vés a l’empresa a presenta’ls-hi"em va encomanar el meu cap, i així ho vaig fer! En acabar, el client em va dir “Has parlat bé molt tècnic però jo no t’he entès”, aquest zasca m’ha acompanyat fins avui.

El meu pensament necessita de les paraules. Escriure em fa pensar.

Aquest és el meu primer post del meu bloc, un espai d’opinió personal, obert per compartir-vos assumptes i novetats legals, reflexions i filosofades sobre temes empresarials amb la mirada posada en les persones.

Som-hi!